• S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L.

  DROBETA TURNU SEVERIN
  STRADA ADRIAN NR.76A
  TEL : 0252/317317
  FAX : 0252/310061
 • Contact

  Thanks!

  Vă mulțumim pentru că ne-ați contactat!

  Required fields not completed correctly.

 •  
 •  

Licente de functionare

Conform art. 20 (2) al Legii 333 / 2003, “societatile specializate de paza si protectie functioneaza in baza Licentei eliberate de Inspectoratul General al Politiei Romane, cu avizul prealabil al Serviciului Roman de Informatii, pentru cel putin unul dintre obiectele de activitate prevazute la alin.(4), care poate fi reinnoita la fiecare 3 ani”.

In baza acestei prevederi, S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. este licentiata conform LICENTEI DE FUNCTIONARE NR.2189/P, sa efectueze:
– servicii de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor;
– servicii de paza a transporturilor de bunuri si valor;
– servicii de garda de corp;
– consultanta in domeniu.

De asemenea, conform art. 34 (1) al Legii 333 / 2003, “persoanele fizice sau juridice pot desfasura activitati de proiectare, producere, instalare si intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei sau a componentelor acestora numai pe baza Licentei eliberate de Inspectoratul General al Politiei Romane, reinnoita la fiecare 3 ani si cu avizul prealabil al Serviciului Roman de Informatii, eliberat in termen de 30 zile”.

S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. detine locenta si pentru acestge activitati: LICENTA DE FUNCTIONARE NR.2707/T, sa efectueze:
– proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei;
– instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei;
– intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei.