• S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L.

  DROBETA TURNU SEVERIN
  STRADA ADRIAN NR.76A
  TEL : 0252/317317
  FAX : 0252/310061
 • Contact

  Thanks!

  Vă mulțumim pentru că ne-ați contactat!

  Required fields not completed correctly.

 •  
 •  

Serviciul de Monitorizare si Interventie Rapida

S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. ofera clientilor servicii de securitate prin monitorizarea permanenta a sistemelor de alarma si interventie rapida cu echipaje mobile. Serviciul noestru de monitorizare si interventie rapida are in componenta doua compartimente diferite:
1. Monitorizarea permanenta a sistemelor de alarma.

dispecerat2

S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. dispune de un dispecerat complet echipat si utilat cu echipamente performante ce permit preluarea permanenta (24 ore din 24 ore) a semnalelor transmise de sistemul local de alarma.
In acest fel dispeceratul S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. poate gestiona intr-un timp foarte scurt toate situatiile in fuctie de tipul de semnal primit.
Datorita echipamentului performat, personalului cu o buna pregatire profesionala si avizati conform Legii nr. 333 / 2003, dispeceratul S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. permite monitorizarea oricarui tip de sistem de alarma, avand totodata posibilitatea de a conecta si gestiona un numar nelimitat de abonati.
S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. monitorizeaza in prezent peste 900 de abonati.
2. Interventie rapida.

Presupune deplasarea rapida a echipajelor de interventie la obiectivul monitorizat in caz de alarma.

In cadrul firmei S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. agentii ce alcatuiesc departamentul de interventie rapida constitue corpul de elita al societatii prin calitatile fizice si psihice deosebite ca urmare a pregatirii teoretice si a antrenamentelor riguroase.Punem la dispozitia echipajelor noastre de interventie rapida automobile inscriptionate, iar agentii componenti ai unui astfel de echipaj sunt calificati si dotati corespunzator: baston sau tomfa, spray lacrimogen, vesta de lupta, aparatori, casca de protectie, pistol glont, statie emisie receptie, telefon mobil.

Echipajele de interventie efectueaza serviciul in puncte fixe de stationare, in zonele apropiate obiectivelor monitorizate si prin patrulare pe trasee prestabilite. In permanenta unul dintre echipaje se constitue in rezerva operativa pentru situatii speciale (alarme concomitente, defectiuni tehnice ale mijloacelor de transport, etc.).

De ce sa alegeti S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L.

Pentru ca punem la dispozitia dumneavoastra:

– Experienta unui serviciu furnizat celor peste 900 de clienti activi ai nostri;

– Cele mai numeroase si rapide echipaje de interventie alocate;

– Distribuirea atenta a acestora ne permite ca interventia la alarma sa fie de cateva minute (1-5 min.), indiferent de zona;

– Agentii de interventie sunt atent selectionati si bine instruiti, detin atestat eliberat de politie, certificat de absolvire a cursului de calificare profesionala si avizul politiei portarma;

– Echipamentul personalului de interventie performant;

– Mobilitate foarte mare asigurata de echipaje moto;

– Dispecerta performant, capabil sa monitorizeze non-stop un numar infinit de locatii si sa alerteze instantaneu echipajele de interventie.