• S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L.

  DROBETA TURNU SEVERIN
  STRADA ADRIAN NR.76A
  TEL : 0252/317317
  FAX : 0252/310061
 • Contact

  Thanks!

  Vă mulțumim pentru că ne-ați contactat!

  Required fields not completed correctly.

 •  
 •  

Serviciul de Paza Umana

S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. este o firma de top care oferă clienților servicii de paza cu personal uman la standarde înalte existente pe piața.

misiune, viziune, scop, valoare

Serviciile de paza si protectie oferite de firma noastra sunt organizate in sistem militarizat, cu persunal selectat, instruit, testat si indrumat de profesionisti. Un lucru extrem de important este reprezentat de faptul ca totul se afla sub strictul control al institutiilor abilitate.

Conform Legii 333/2003, “societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, sunt obligate sa asigure paza acestora”.

Serviciul de paza umana este destunat obiectivelor cum ar fi:

 • – Regii autonome;
 • – Hoteluri, pensiuni;
 • – Societati comerciale;
 • – Santiere de constructii;
 • – Sedii si sucursale bancare;
 • – A sambluri rezidentiale;
 • – Institutii publice;
 • – Scoli, gradinite, parcuri, piete, centre medicale, etc.

Pntru a putea pune in serviciul dumneavoastra cei mai buni agenti, firma noastra, S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. are propriul centru de pregatire. De aceea agentii nostri sunt pregatiti din punct de vedere psihologic, capabili sa asigure orice obiectiv in conditii de siguranta, cu discretie, cinste si certitudine.

Noi garantam serviciile noastra, de aceea avem un set de controale foarte stricte efectuate de catre beneficiari, sefii de obiective si sefii formatiunilor de paza pe timp de zi / noapte. S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. are un sistem propriu de rapoarte din ora in ora la Dispeceratul de paza al firme, sistem menit pentru a spori siguranta si eficienta agentilor aflati la obiectiv.

Un plus de siguranta este oferit de posibilitatea agentului de paza de a intra in legatura cu echipajele de interventie aferente zonei din care face parte obiectivul in cazuri de forta majora. 

Particularitati ale serviciului de paza:

— Agentii de paza vor fi echipati in timpul serviciului in uniforma societatii S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L., avand in dotare mijloace de autoaparare (pistol cu gaz sau glont, baston de cauciuc, spray lacrimogen – paralizant, vesta de protectie), mijloace de comunicare (telefon mobil / statie de emisie receptie) precum si mijloace de avertizare sonora si luminoasa.

– Fiecare post de paza va avea in dotare radio telefon prin care agentii de paza comunica situatia postului in fiecare ora catre dispeceratul S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. Acestia pot fi apelati oricand din exterior de catre reprezentanti autorizati ai beneficiarului pentru a verifica situatia obiectivului;

– S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. va monta in punctele cheie ala obiectivelor dispozitive de pontaj pentru agentii de paza, asigurandu-ne astfel ca acestia vor respecta cu strictete itinerariul de patrulare stabilit in planul de paza (acolo unde este cazul);

– Agentii de paza vor prelua bunurile si valorile pe baza de proces – verbal de predare – primire si vor asigura securitatea acestora. Agentii vor efectua controlul accesului auto si persoane in cadrul obiectivului pe timpul programului de lucru, completand registrele conform LEGII 333 / 2003 si HG 301 / 2012;

– S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. dispune de specialisti bine pregatiti si documentati care vor intocmi planul de paza al obiectivului. Dupa ce este prezentat beneficiarului si cu acceptul acestuia, plaul de paza al obiectivului va fi inaintat organelor de politie si avizat de catre acestea;

Agentii de paza sunt coordonati, instruiti si verificati zilnic de un sef de zona si un sef de tura, asigurandu-se astfel ca serviciul este prestat fata abateri regulamentare, obiectivul fiind in siguranta;

– In obiectivele unde se impune, S.C. VIGILENT SECURITY TEHNIC S.R.L. va dota posturile de paza cu caini special antrenati pentru a insoti agentii de paza si pentru a preveni orice tentativa infractionala.